Mette Torgerstuen

METTE TORGERSTUEN

er utdannet InnerLife Terapeut og Massør ved InnerLife Akademiet for Tantrisk visdom. Hun arbeider ved InnerLife Senteret ved Akerelva i Oslo sentrum, der hun tilbyr individuelle sesjoner, massasjekurs for par og single og holder kvelder og kurs der hun formidler tantrisk visdom.

Mette er tidligere utdannet allmennlærer og dansepedagog . Relasjonen til barn har hun beholdt i livet sitt som noe kjært og hun har derfor en fot i barnevernet som avlaster og besøkshjem. "Det er mellom oss mennesker det skjer, når vi våger å være åpne, ta hverandre inn og la den andre berøre meg. "

 

Mette forteller om seg selv:

Jeg har selv blitt ledet inn på den Tantriske Visdomsveien av min lærer og spirituelle veileder gjennom 8 år, Shalini Lind.  Shalini er grunnleggeren av InnerLife Akademiet for Tantrisk Visdom, tidligere ArunA Akademiet oghar mer enn 35 år bak seg med spirituell undervisning og veiledning. InnerLifeTantra er hennes forsøk på å oversette essensen ved Østens tantriske livsvisdom og tilpasse den til det moderne, vestlige mennesket.

 

Livet på jorda er hellig:

Tantraen åpnet meg mot en forståelse av livet og av det å være menneske, som jeg opplever som svært vakker og meningsfull.  Gud og mennesket er ikke to adskilte fenomen slik vi er opplært til å tro. Det pågår et ustanselig samspill mellom oss og den andre siden, mellom livet på jorda, og det som er større enn oss.

En hele tiden vekselvirkning og en utveksling av informasjon, og det finnes ikke noe annet bindeledd mellom de to dimensjonene enn menneskekroppen. Kroppen din og livet ditt. Dermed kan det umulig finnes noe helligere enn livet på jorda

- sier Tantraen, og beskriver dette møtet mellom de to dimensjonene via myten om "Shakti og Shiva".

"Shakti og Shiva" representerer vår yin og yang, vår feminine og maskuline side i et uhyre elegant samspill inne i oss og mellom oss.  "Shakti" er det eteriske energifeltet i og omkring kroppen vårHun er yin, menneskets feminine intelligens, slik hun virker i oss når vi kommuniserer med den subtile siden av virkeligheten. "Shiva" er yang, det maskuline prinsipp og er auraen rundt kroppen vår. «Shiva» er uendelig. Han er ditt personlige livspotensiale. Og han er alt menneskeheten ennå ikke har realisert av muligheter for kreativt liv på jorden. Kort sagt, «Shiva» er menneskets ULEVDE liv. 

I Tantra er det vakre erotiske møtet mellom «Shiva» og «Shakti» en symbolsk beskrivelse av et mulig kjærlighetsforhold mellom yin og yang, mellom den maskuline og feminine intelligens i mennesket, noe vi i stor grad mangler erfaring med i vår kultur. Slik det også er en beskrivelse av den likeverdige kjærligheten som kan erfares mellom mennesket og det guddommelige.

 

 

Under fredagens workshop vil hun også gi en demonstrasjon av InnerLife Tantrisk Massasje - en myk og sensuell massasjeform som henvender seg direkte til "Shakti" og  det eteriske legemet. Med sine langsomme og sensuelle strøk åpner den kroppen mot nytelsen, nærværet og den seksuelle livsenergien.

All tantra handler om energioppstigning, når energien som stiger ikke utløses så nærer den ethvert energisenter på sin vei oppover på innsiden av kroppen. Det blir det mer liv av, mer intensitet, kjærlighet, kreativitet men til syvende og sist har den en hovedhensikt, denne feminine og oppadstigende energien, den søker sin maskuline motpol. Den forbinder deg til ditt dypere Selv og opplevelsen av at livet på jorda er hellig.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.02 | 17:21

Takk for inbydelsen. Det hadde vært fint å være ammen med dere, men kan ikke
i år heller. Barnebarnet mitt skal konfirmeres den helga. Håper dere får en fint.

...
07.08 | 01:08

Du er alltid velkommen Bjørg Aaland.

...
06.08 | 19:25

eg kan ikkje melde meg på så tideleg,men viss alt klaffa er eg med ;,

...
28.04 | 12:56

Kan du ringe meg på 930 80 450
Mvh Mette Wister

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE