LEIF HAVIK

KANALISERING - STOR-RÅD Mandag 13.06.22.

Leif har kanalisert energien Iliuka siden 1982. "Iliuka" er en gammel indiansk/inuittisk inspirasjon som formidler sin visdom med humor og stort engasjement. Han er svært opptatt av tilstedeværelse her og nå når skal han kanalisere "Iliuka".  Det vil bli anledning for deltakerne å stille allmenne spørsmål.  Har du spørsmål av privat karakter, må disse "kamufleres" slik at de blir av allmenn interesse.

Det er til nå formidlet mange tusen sider med visdom.  Han har vært med 8 av 9 år på vår festival.  Så gled deg til STOR-RÅD.

 

 

KANALISERING - private råd.

Leif har mer eller mindre sluttet med private råd.  Men på festivalen gjør han unntak.

Det vil være anledning til å melde seg på et råd hos han (inntil 15 deltakere) hvor du kan stille personlige spørsmål.  Dette er ikke inkludert i prisen på festivalen og vil koste kr. 650.-.

DETTE RÅDET ER FORBEHOLDT FESTIVALENS DELTAKERE.

 

MEDISINHJULET - Søndag 12.06.22

Leif vil legge et Medisinhjul i nærheten av Lavoen som er i nærheten av Venabu fjellhotell.  Det vil bli liggende der i ettertid.  Vi vil få en innføring i Medisinhjulet (utendørs ved hjulet) søndag slik at de som kjenner til dette kan friske opp minnet og vi andre kan få en innføring i dette fantastiske redskapet til å arbeide aktivt med sitt indre og få ny vekst.

Uken etter vil det være et kurs i Medisinhjulet på Øyrahågen gård ved Olaug Hati Høydal (som du også treffer på festivalen).

LITT OM MEDISINHULET

Dette er et kurs hvor en gammel indiansk filosofi blir brukt som et "kart" for lettere å navigere gjennom livsprosesser, - fra problem til løsning. Det finns mange forskjellige utgaver av et medisinhjul, men de har stort sett den samme grunntanke. Den varianten vi skal benytte er en filosofi som delvis tilhører den nordamerikanske og til dels den inuittiske kultur.

Et medisinhjul består i hovedsak av en sirkel med et sentrum, hvor senteret er origo tilsvarende den sanneste kilde i oss selv,- ikke det som er tillært av roller og mønsterpreget livsholdninger, men den originale kilde av oss. Sirkelen er videre delt inn i fire akser mellom de ulike himmelretninger. Størrelsen på et medisinhjul kan variere, det er hvordan vi opplever vår verden ut ifra vårt eget sentrum som er det viktige.

Deltakerne deltar i plassering av stenene (i alt 20 stk.) ut i terrenget, hvor hver sten har en bestemt symbol og hensikt, og hvor hver himmelretning tilsvarer retninger i livet. Vi gjennomgår ulike eksempler på bevegelser i Medicine Wheel, fra et tenkt problem til en konkret løsning. Vi vet alle svarene i oss selv, og denne arbeidsmetoden er med på å hente frem de svarene vi har bruk for. Mange har vel opplevd at selv om vi "vet" hvordan vi skal sette valg ut i livet, så er det ikke like lett å omskape ideene til handlinger. Ved bruk av medisinhjulet "tvinges" vi til å foreta oss noe, og et hvert steg i en eller annen retning er bedre enn passiv betraktning.

Ved å benytte et medisinhjul vil vi oppleve at vi skaper kraft i det. Fordi bruken er en hellig handling, og dette skaper derfor et hellig punkt, akkurat som en bestemt plass i naturen som vi oppsøker gjentatte ganger.

Bildet viser Medisinhjulet på Solsetra.

FLOKKENS VANDRING

I fjerne tider ble det foretatt en fysisk vandring over flere kontinenter og over flere inkarnasjoner. Vandringen begynte etter at Kobatel ble invadert av folk fra de Mongolske stepper, og vandringen ble splittet gjennom at noen vandret mot øst og noen mot vest. De som vandret mot øst, gikk over ”Beringaland” hvor det da var fast forbindelse over til Alaska. Og de som vandret mot vest, gikk vest over de russiske stepper, over Norden og nordover hvor man reiste med skip over havet forbi Island, Grønland og til Inuvick i Canada.

Iliuka kan derfor sies å ha vært Tibetaner, Inuitt og senere indianer. Han var høvding og medisinmann både som inuitt og som indianer. I dag ville vi kalle det shaman. Iliuka omtaler alle landområder nord for Polarsirkelen som Inus rike, om det er i Sibir eller i Canada, eller i Norden. Han har formidlet at det i fjerne tider var varme vinder og dermed isfritt over hele polområdet. Det var også andre havstrømmer på grunn av landområder som i dag er sunket i havet.

Tid og rom og kollektiv bevissthet

I og med at Iliuka ikke opplever tidsfenomenet slik vi gjør, er han i stand til å ”koble” seg opp i hvilken som helst problemstilling. Noen har fått detaljerte svar om bil-tekniske problem, ja til og med et Cessna-fly. Han forklarer at det finns en slags universell kollektiv bevissthets ”database” hvor alle svar finns. Dette er hans arkiv. Han opplever å være totalt tilstede i nuet, og nærværende over alt i dette nuet, siden han da ikke forholder seg til vår tid-rom-modell. ”Det er som luften vi puster” sier han. Og alle molekyler og partikler har bevissthet, enten de er her eller der. For Iliuka finns ikke slike begreper som her og der. Alt er her.

Livsprosesser og helseproblem

Iliuka er klok når det gjelder livsprosesser og helseproblem. Alt begynner med en tanke, også sykdommer. Dermed kan de også helbredes ved å endre tanken, - reversere kraften. Han forklarer at all informasjon om alle våre inkarnasjoner kan avleses ifra vårt aura-felt. Og det er det han gjør. Det hjelper lite å pynte seg før en kanalisering, for Iliuka ser det ikke i alle fall. Men han leser de vibrasjoner vår aura gir, og dermed kjenner han oss ”fra før”.

Jeg er Iliukas kanal

Iliuka kanaliseres gjennom meg som følge av en karmisk forløsning jeg må utføre for selv å bli fri. Jeg har hatt en inkarnasjon som blant annet bøddel, og har hugget mange hoder. I denne inkarnasjonen har jeg på sjelsplan ”forpliktet” meg til å gjøre mye for å få hoder på plass igjen, billedlig talt.

Det er ikke alltid like morsomt med en sterk guide ved sin side. Iliuka er alltid tilstede, og er veldig engasjert når jeg deltar i spirituelle samtaler, - nesten som et barn. Da kjenner jeg veldig sterke vibrasjoner i hele kroppen. Noen ganger skulle jeg ønske at jeg kunne sende ham på ferie. Og jeg får ikke noe gratis heller. Dersom jeg selv har behov for Iliuka`s råd må jeg få noen til å spørre for meg, noe som jeg av og til også gjør.  

 

"ILIUKA" SIER:

"Välsignat vare elden och allt vad den bestrålar:

För där är nya epoker för din Jord och för människor där lever på din Jord. Där är således människor nu under dekader där bliver erbjudet gåvor för att upplysas. Nu är timmen kommen för att använda kraften och se vad den själv kan bestråla genom att använda kraften den bär. Således vill den och lättare se hur där bliver högre frekvenser till allt vad där användes av spirituell energi. Allt vad den söker till universums källa är något den själv bjuder till sin nästa. Konu Ekatah".

KURSER OG INFORMASJON:

 

Transemediet Leif Havik som kanaliserer "Iliuka":

Leif Havik, Postboks 53

7231 Lundamo

Email: leif@iliuka.net

Mobil: 456 00 802.

NB: i helger fra fredag kl 17.00 og til mandag kl. 10.00 er min mobiltelefon avslått. I ferier vil den også være avstengt.

 Hjemmeside: http://www.iliuka.no/

 

 Viktig: Vær tilstede i ditt liv - lev i nuet - bær fred!

 

Leif holder også kurser; - "Sanse-kurs", "Stifinner-kurs", og kurs i "Medisin-hjulet", etter indianske tradisjoner.

På hjemmesiden hans kan du også lese Visdomsordene som er blitt kanalisert fra Iliuka, gjennom Leif Havik.

For mer informasjon: www.iliuka.no eller www.medisinhjulet.no 

                                

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Terje Malnes | Svar 19.04.2020 00.46

Jeg ønsker å kjøpe din bok.Hvorledes betaler jeg. Adr. Nøsteveien 5, 3413 Lier. PS: Har deltatt i flere råd i Asket. Har 1-3 personlige spørsmål til "Iliuka" ?

Mette Wister 19.04.2020 15.56

Hei Terje Malmnes. Du må nok ta direkte kontakt med Leif via Iliukas hjemmesider for å få til dette.
Mvh Mette Wister

Mette Wister | Svar 22.02.2015 21.41

Stemmer det....

Margaret | Svar 22.02.2015 21.09

Iliuka lørdag 31/5?

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.02 | 20:34

Du er velkommen til å melde deg på. Bare ta kontakt på mail hjertetreff.booking@gmail.com.
Varm hilsen fra Mette Wister

...
15.02 | 19:40

Jeg ville elske at blive med

...
19.11 | 00:29

Hei Grete da har jeg mottatt mailen din og sender påmeldingsskjema. Hils Reidun masse fra meg. Varm og god klem til dere begge.

...
18.11 | 20:25

Hei Mette... Jeg har samme mailadresse.
Varm hilsen fra Grete
Reidun Hellemose som er på besøk her ber meg hilse så mye.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE