GABRIELLA KINDE

Forteller om seg selv:        

Jeg ble født i Sverige men flyttet til Portugal som ett-åring. Når jeg var seks år flyttet jeg til Norge og her har jeg hatt hjemmet mitt siden, selv om jeg også har bodd litt i England og Sverige etter dette.

Faren min var kunstmaler og moren min var bioingeniør. Selv har jeg bakgrunn fra grafisk design, radio, barnehage og nå jobber jeg som personlig assistent og ”livskvalitets-øker” på ulike måter. Nysgjerrig som jeg er testet jeg ut ulike former for dans og bevegelse som jazzdans, flamenco, fekting og Aikido. Men bare til jeg forsto den grunnleggende tankegangen. Så var det over på noe nytt.

Under veis gikk jeg bla. på Enhetsterapi hos Audun Myskja i tre år hvor jeg skrev min hovedoppgave om energiøvelser, Kroppens Visdom. Dette var i starten på min spirituelle reise i voksen alder. Som så mange andre hadde jeg feilaktig trodd at jeg kunne ”legge til vent” alt som var viktig for meg som individ. Jeg ble bare syk. Det jeg hadde ”lagt til vent” viste seg å være selve drivkraften min.

 

Stemmen min har vært hovedinstrumentet mitt i ulike sammenhenger gjennom livet, men etter at jeg ”mistet” ordene i en langvarig og tøff periode, bruker jeg nå stemmen hovedsakelig til chanting sammen med trommen. Og der ligger det mye forløsning og healing. Og urkraft.

Veien min har vært tilsynelatende sprikende men jeg ser nå at jeg har behov for alle de ulike kvalitetene jeg bærer i meg og har erfart. Alt ser ut til å samles og peker i samme retning.

Jeg har skjønt, etter hvert, at det er trommens og ildens kraft som er min vei i dette livet, og sammen med det, naturens alt tydeligere hvisken. Å finne og uttrykke mitt indre gjennom ulike former for kreativitet blir alt viktigere og underveis hjelper jeg andre med å nå og løfte frem sin egen kraft og gi plass for dens unike uttrykk. Gjennom gruppehealing og en-til-en møter ønsker jeg å gi næring til tillitten vi har til oss selv, og vårt høyere selv, og hjelpe den symbiosen det er å blomstre. For det er et samarbeid.

På Hjertetreff 2017 vil jeg lede to morgenmeditasjoner der jeg vil fordype meg i jordens og ildens kraft den ene dagen og luftens og vannets kraft den andre dagen. I tillegg kommer jeg en av kveldene til å holde trommehealing med forløsende chanting og dypdykk i en indre reise.

Jeg gleder meg stort!

Fiskeørn - malt av Gabriella

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.02 | 17:21

Takk for inbydelsen. Det hadde vært fint å være ammen med dere, men kan ikke
i år heller. Barnebarnet mitt skal konfirmeres den helga. Håper dere får en fint.

...
07.08 | 01:08

Du er alltid velkommen Bjørg Aaland.

...
06.08 | 19:25

eg kan ikkje melde meg på så tideleg,men viss alt klaffa er eg med ;,

...
28.04 | 12:56

Kan du ringe meg på 930 80 450
Mvh Mette Wister

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE