ANNE GJEITANGER - POIANA ISSOPO

ANNE - POIANA ISSOPO

er forfatter, medium, foredragsholder og healer. Hun var tidligere journalist og forlagsredaktør, men debuterte i 2005 som skjønnlitterær forfatter.  Hun har siden utgitt 12 bøker hvorav fem er kanaliserte verker. Pistis Maria-bøkene (2012-2017) er omfattende kanaliseringer fra Maria Magdalena og Jesus fra Nasaret som korrigerer religionenes historieskrivning og gir en ny forståelse av deres misjon.

Som healer bruker Anne hovedsakelig damanhurianske behandlingsformer, etter å ha bodd i det spirituelle økofellesskapet Damanhur i Nord-Italia i ti år. Siden 2017 har hun deltatt i oppbyggingen av Damanhur i Norge som omfatter et bofellesskap i Vestfold og damanhurianske kurs på ulike steder i landet. Poiana Issopo - Våk Isop - er hennes damanhurianske navn.

Livet på jorden trenger en annerledes form for deltagelse fra menneskene som innebærer at de må hele og realisere seg selv - ikke fordi vi som enkeltpersoner kan endre så mye, men fordi vi må modnes til å handle som en kollektiv intelligens; vite oss å skulle gjøre dette sammen, ha en felles misjon.

PISTIS MARIA - OPPVÅKNINGEN

På torsdag 6. juni får vi besøk av denne nydelige kvinnen som skal snakke om et spennende tema.  Dagen vil omtrent se sånn ut:

Kl. 09.30  Starter med Åpningsmeditasjon

Kl. 10.-11.00  Hvem var Maria Magdalena? Hvem er hun i dag?  Foredrag og samtale basert på bøkene Pistis Maria (2012-2017), særlig første og siste bind.  Som forteller om hennes liv ved siden av Jesus og hennes rolle i oppvåkningen for det kvinnelige guddommelige.

Kl. 11.30-12.30 Hva vet du om de kvinnelige og mannelige delene av deg selv?  Hva skal til for at de møtes og samarbeider annerledes?  Foredraget er basert særlig på Pitis Maria II, "I kamelens øye", og øvelser for kontakt innover.

Kl. 15.00 Pusteøvelse

Kl. 15.30-16.30 Vi lever i en overgangstid - hvordan opplever vi overganger i livet og døden?  Utfordringer for den nye tid, vankelighetene med å leve annerledes.  Hvordan kan liver på jorden bli bærekraftig?  Basert særlig på Pitis Maria Tredje bok.

Kl. 17-18 Gralens nye form.  Kjærlighet er noe som vi ikke har sett på jorden i de siste årtusner.  Oppvåkningen til det kvinnelige.

ANDRE BØKER SKREVET AV ANNE GJEITANGER - POIANA ISSOPO:

KONTAKTINFORMASJON:

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.10 | 08:24

Heia, jeg lure på hvorfor det ikke mer finnes Trine Tanja Gåre`s artikkel om Reconnective Healing. Den var så god skrevet!!!

...
03.10 | 22:40

I år vil jeg prøve å få det til :)

...
13.02 | 17:21

Takk for inbydelsen. Det hadde vært fint å være ammen med dere, men kan ikke
i år heller. Barnebarnet mitt skal konfirmeres den helga. Håper dere får en fint.

...
07.08 | 01:08

Du er alltid velkommen Bjørg Aaland.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE