PRESENTASJON AV STYRETS MEDLEMMER

Trykk på linken over for evt. tlf. og adresser
Trykk på linken over for evt. tlf. og adresser
Trykk på linken over for evt. tlf. og adresser

Mette Wister - styreleder ❤

Jeg er født i Løvens tegn  og vokste opp på Bøler i Oslo. Familien bodde senere på Veitvet, deretter på Strømmen, før jeg endte på Vestlandet for 20 år siden. På en vakker bondegård i Byrkjelo med frodige fjell, og elven som nærmeste nabo, lever jeg som sambo. Jeg har en voksen sønn, en nevø/sønn og fire deilige barnebarn.

Som selvstendig næringsdrivende har jeg alltid hatt det travelt, og med mange ansatte ble det ofte hektisk. I 2005 valgte jeg å selge virksomheten for å få tid og anledning til å drive med det jeg har mest lyst til, så som maling på glass og lerret m.m., reisevirksomhet, og ikke minst åndelig og personlig utvikling. Meditasjon og bevisst bruk av pusten har vært viktige ingredienser i min spirituelle oppvåkning.

Vil du vite mer om meg er du velkommen til å besøke min hjemmeside;                                                     

www.mettes-ting-og-tang.com.

Sølvi Austrheim - styremedlem ❤

Eg er født i Krepsens tegn og oppvokst i Florø, Norges vestligaste by. Vakre Sandane blei min heimplass som 16-åring. Eg bur på ein flott gard med fantastisk utsikt over Gloppefjorden.  Eg er gift, har fem herlige barn og fem skjønne barnebarn.

Ung og yr reiste eg verda rundt på bylgjan den blå, eit fantastisk eventyr. Eg har vore innom forskjellige yrker, og har for tiden min arbeidsplass i barnehage, som barne- og ungdomsarbeider. Der får eg bruke mine kreative sider og ta fram den leikande jenta. Det er fantastisk å arbeide med små og store solstrålar.

Etter ei stor livskrise kom søken etter det alternative. Gjennom dette fekk eg hjelpa eg trengde for å gå vidare i livet. Maling og meditasjon var ein del av det. Å leike seg med pensel, spatel og maling gir meg frihet til å få ut alle følelsar.

Bente Strand - styremedlem ❤

Jeg er født i Tyres tegn og er oppvokst på Tveita i Oslo.  Senere har jeg flyttet litt rundt, men har de siste 25 år bodd i Skjeberg i Østfold, og stortrives her ved sjøen. Jeg er gift og har 2 voksne barn og 4 barnebarn.

Jeg har vært innom flere yrker, men jobber i dag som kontormedarbeider.

For 20 år siden fikk jeg en vekker som gjorde at jeg begynte å engasjere meg i det alternative miljøet.  Siden da har jeg vært innom mange kurs og aktiviteter.

Jeg har også vært med på å arrangere tidligere alternativfestivaler, bl.a. på Leira i Valdres, Dombås og Geilo.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.08 | 23:13

Kjære Liv-Berit ...for en hyggelig tilbakemelding. Vi gleder oss stor til å se deg igjen i 2022. Varm klem fra Mette

...
24.08 | 10:29

Hei dere vakre sjeler på hjertetreff, gleder meg til å treffe dere igjen til sommeren. Skal melde meg på Hilsen Liv-Berit

...
24.04 | 08:31

Hei har motatt brevet på min E-post, og gleder meg til å treffe dre alle på hjertetreffet i sommer. ha ei fin helg. Hjertelig hilsen Liv-Berit

...
18.04 | 17:36

Hei...
ja det er fremdeles et par plasser ledig.
Skal forsøke å finne kontaktinformasjon på deg og tar kontakt.
Hvis ikke ring med 930 80 450.'
Mvh Mette Wister

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE