PRESENTASJON AV STYRETS MEDLEMMER FOR 2019

Trykk på linken over for evt. tlf. og adresser
Trykk på linken over for evt. tlf. og adresser
Trykk på linken over for evt. tlf. og adresser

Mette Wister - styreleder Hjerte

Jeg er født i Løvens tegn  og vokste opp på Bøler i Oslo. Familien bodde senere på Veitvet, deretter på Strømmen, før jeg endte på Vestlandet for 19 år siden. På en vakker bondegård i Byrkjelo med frodige fjell, og elven som nærmeste nabo, lever jeg som sambo. Jeg har en voksen sønn og to deilige barnebarn.

Som selvstendig næringsdrivende har jeg alltid hatt det travelt, og med mange ansatte ble det ofte hektisk. I 2005 valgte jeg å selge virksomheten for å få tid og anledning til å drive med det jeg har mest lyst til, så som maling på glass og lerret m.m., reisevirksomhet, og ikke minst åndelig og personlig utvikling. Meditasjon og bevisst bruk av pusten har vært viktige ingredienser i min spirituelle oppvåkning.

Vil du vite mer om meg er du velkommen til å besøke min hjemmeside;                                                     www.mettes-ting-og-tang.com.

Sølvi Austrheim - styremedlem Hjerte

Eg er født i Krepsens tegn og oppvokst i Florø, Norges vestligaste by. Vakre Sandane blei min heimplass som 16-åring. Eg bur på ein flott gard med fantastisk utsikt over Gloppefjorden.  Eg er gift, har fem herlige barn og fire skjønne barnebarn.

Ung og yr reiste eg verda rundt på bylgjan den blå, eit fantastisk eventyr. Eg har vore innom forskjellige yrker, og har for tiden min arbeidsplass i barnehage, som barne- og ungdomsarbeider. Der får eg bruke mine kreative sider og ta fram den leikande jenta. Det er fantastisk å arbeide med små og store solstrålar.

Etter ei stor livskrise kom søken etter det alternative. Gjennom dette fekk eg hjelpa eg trengde for å gå vidare i livet. Maling og meditasjon var ein del av det. Å leike seg med pensel, spatel og maling gir meg frihet til å få ut alle følelsar.

Bente Strand - styremedlem Hjerte

Jeg er født i Tyres tegn og er oppvokst på Tveita i Oslo.  Senere har jeg flyttet litt rundt, men har de siste 25 år bodd i Skjeberg i Østfold, og stortrives her ved sjøen. Jeg er gift og har 2 voksne barn.

Jeg har vært innom flere yrker, men jobber i dag som kontormedarbeider.

For 20 år siden fikk jeg en vekker som gjorde at jeg begynte å engasjere meg i det alternative miljøet.  Siden da har jeg vært innom mange kurs og aktiviteter.

Jeg har også vært med på å arrangere tidligere alternativfestivaler, bl.a. på Leira i Valdres, Dombås og Geilo.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.07 | 14:41

Hørtes spennende ut. Tror Audun på Karma ? Jeg forsto at han er personlig kristen. Er det rett forstått ?

...
10.06 | 11:10

Flott festival på Nøtterøy.

...
27.04 | 18:12

Hei. Det går buss fra Stavanger til Tønsberg Sem. Det ligger utenfor Tønsberg sentrum. Noen der som skal til Nøtterøy?

...
13.03 | 15:36

Kan du ta kontakt med meg på 93080450? Varm hilsen fra Mette.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE