TID OG STED FOR HJERTETREFF 2022

Venabu fjellhotell, Venabu

LØRDAG 11.06 - FREDAG 17.06.22

Vi "forelsket" oss med en gang i dette vakre stedet.  Og takker Leif Havik som kanaliserte "Iliuka" på festivalen i 2020...han ga oss retningen for festivalen framover.  Riktignok ligger vi et år foran hans anbefalinger...men som sagt etter et besøk på stedet så var vi solgt. Så etter å ha festivalen i juni 2021 var vi ikke i tvil.  Vi ville tilbake til dette magiske stedet.  Så da blir det her vi treffes i 2022. Her hersker en hjemmekoselig atmosfære og stedets driver Line Tvete fører familetradisjonen videre.  Line selv har en spennende historie bak seg...som du kanskje får høre om på festivalen.

 

Området rundt Venabu

Venabu fjellhotell ligger til i et åpent og innbydende fjellområde ved Rondane. Her går det velpreparerte skiløyper/stier rett fra døra i alle retninger. Åpne vidder ligger nord for oss, bjørkeskogen i sør er fin på dager med ruskevær og fjelltopper er lett tilgjengelig og med flott utsyn. Venabu fjellhotell ligger 932 moh ved "Nasjonal Turistveg Rondane" veg nr 27 på fjellovergangen mellom Gudbrandsdalen og Østerdalen. 20 min fra E6 i Gudbrandsdalen. Ca 1 time fra Lillehammer. Midt mellom Trondheim og Oslo.

 

Velkommen

Så vi ønsker varmt velkommen til vår 9.ende festival på dette unike stedet.  Husk at du riksikerer ingen ting ved å melde deg på tidlig.  Blir festivalen avlyst får du igjen alt du har innbetalt.  Det eneste du risikerer ved å vente...er at det ikke er en ledig plass til akkurat DEG.

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.02 | 20:34

Du er velkommen til å melde deg på. Bare ta kontakt på mail hjertetreff.booking@gmail.com.
Varm hilsen fra Mette Wister

...
15.02 | 19:40

Jeg ville elske at blive med

...
19.11 | 00:29

Hei Grete da har jeg mottatt mailen din og sender påmeldingsskjema. Hils Reidun masse fra meg. Varm og god klem til dere begge.

...
18.11 | 20:25

Hei Mette... Jeg har samme mailadresse.
Varm hilsen fra Grete
Reidun Hellemose som er på besøk her ber meg hilse så mye.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE