TID OG STED FOR HJERTETREFF 2021

Venabu fjellhotell, Venabu

LØRDAG 12.06 - FREDAG 18.06.21

Vi "forelsket" oss med en gang i dette vakre stedet.  Og takker Leif Havik som kanaliserte "Iliuka" på festivalen i 2020...han ga oss retningen for festivalen framover.  Riktignok ligger vi et år foran hans anbefalinger...men som sagt etter et besøk på stedet så var vi solgt.  Her hersker en hjemmekoselig atmosfære og stedets driver Line Tvete fører familetradisjonen videre.  Line selv har en spennende historie bak seg...som du kanskje får høre om på festivalen.

 

Området rundt Venabu

 

Venabu fjellhotell ligger til i et åpent og innbydende fjellområde ved Rondane. Her går det velpreparerte skiløyper/stier rett fra døra i alle retninger. Åpne vidder ligger nord for oss, bjørkeskogen i sør er fin på dager med ruskevær og fjelltopper er lett tilgjengelig og med flott utsyn. Venabu fjellhotell ligger 932 moh ved "Nasjonal Turistveg Rondane" veg nr 27 på fjellovergangen mellom Gudbrandsdalen og Østerdalen. 20 min fra E6 i Gudbrandsdalen. Ca 1 time fra Lillehammer. Midt mellom Trondheim og Oslo.

 

Velkommen

Så vi ønsker varmt velkommen til vår 8.ende festival på dette unike stedet.  Husk at du riksikerer ingen ting ved å melde deg på tidlig.  Blir festivalen avlyst får du igjen alt du har innbetalt.  Det eneste du risikerer ved å vente...er at det ikke er en ledig plass til akkurat DEG.

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.04 | 08:31

Hei har motatt brevet på min E-post, og gleder meg til å treffe dre alle på hjertetreffet i sommer. ha ei fin helg. Hjertelig hilsen Liv-Berit

...
18.04 | 17:36

Hei...
ja det er fremdeles et par plasser ledig.
Skal forsøke å finne kontaktinformasjon på deg og tar kontakt.
Hvis ikke ring med 930 80 450.'
Mvh Mette Wister

...
18.04 | 17:19

Hei, er det fremdeles plass på hjertetreffet?

...
01.02 | 13:08

Hei Liv-Berit....takk for din påmelding. Vi gleder oss til å se deg igjen også. Varm klem fra Mette

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE