LITT FORHISTORIE

Hvordan oppsto ideen til Hjertetreff?

 Vi var 3 damer fra Gloppen i Sogn og Fjordane som i 1995 startet en meditasjonsgruppe. Etter mange år med jevnlig kontakt, kjente vi hverandre godt.  Slik ble grunnlaget for et hjertetreff lagt, og i 2012 begynte dette å ta form.

 Vi ønsket å arrangere en samling, der både arrangører, foredragsholdere og deltakere kan være sammen for å oppleve indre reiser, åndelig utvikling, kjærlighet og omsorg.  Få fram gleden, lidenskapen og barnet i oss alle.

Selv om vårt arrangement «er i slekt» med de fleste alternativfestivaler, følte vi intuitivt at riktig betegnelse på vårt kommende arrangement måtte bli «HJERTETREFF».

Vi ønsker å se og høre alle som deltar på "HJERTETREFF 2014", med både hjerte, sinn og hode!

 

Etter dette drøftet vi valg av tidspunkt, hotell, og ikke minst valg av foredragsholdere.

Vi valgte vakre mai i 2014 som et egnet tidspunkt.  Dette ble vi overbevist om var riktig da vi fant nydelige Leikanger Fjord Hotell på Leikanger i Sogn og Fjordane. Vestlandet kan jo ikke være vakrere enn i slutten av mai. Grønne enger med masse løvetann, frukttrær i blomst, blå fjorder og fremdeles snø på fjellene!

Hotellet ble så reservert for dagene 25 – 31. mai 2014. Det morsomme var at vertskapet hadde allerede for MANGE år siden tenkt tanken på å få i gang noe lignende.

Vi ser fram til å nyte disse dagene i et fantastisk landskap ved Norges lengste og dypeste fjord sammen med DEG!  Vi håper du finner noe på «Hjertetreff» som interesserer akkurat DIN sans for åndelighet, og kanskje kan du bli inspirert og nysgjerrig på noe du ennå ikke har hørt om eller satt deg inn i.

 Sammen skal vi gjøre denne uken til noe helt spesielt, som vi alle kan ta med oss på livets videre reise.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.11 | 17:11

Hei...hyggelig at du likte at vi kommer til Vestfold. Du er hjertelig velkommen. Ta gjerne kontakt på telf. 93080450 for spørsmål.
Varm hilsen fra Mette Wiste

...
11.11 | 17:10

Hei...du er hjertelig velkommen. Ønsker du mer opplysninger kan du ringe meg på 93080450.
Varm hilsen fra Mette Wister

...
11.11 | 16:39

Jeg er interessert. Fint at festivallen blir i Vestfold denne gangen. Jeg er ikke helt klar til å planlegge neste sommer.

...
19.10 | 23:12

Kjære Monika. Det er dessverre slik at vi har begrenset med sider tilgjengelig på hjemmesiden vår og da må nok mange av sidene fra tidligere festivales fjernes.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE