KUNDAN ROCKSTAD

KUNDAN ROCKSTAD

er med oss for 3.dje gang.  Han er en mann med en ufattelig visdom og meget sterkt utviklet intuisjon.  Man kan spørre han om hva som helst...og ut kommet alltid et fornuftig svar.

Han er en utømmelig kilde som vi har hatt mye glede av.

Årestes tema er:

DIN INDRE VEILEDER - KAN DU STOLE PÅ INTUISJONEN DIN?

Vi alle kjenner vel til at i ettertiden gikk det et lys opp for oss at vi hadde en anelse/fornemmelse om hvordan det ville gå, men stolte ikke på denne magefølelsen eller hviskende stemmen.

På disse to dagene skal vi med enkle og praktiske øvelser trene på intuisjonen og vår indre veileder slik at vi i hverdagen kan stole på denne når vi står ovenfor valg. Som en smak så har vi bare Nei eller Ja …

HVA ER INTUISJON?

Intuisjon kommer fra det latinske ordet intueri som direkte oversatt betyr innsikt.
Intuisjon er derfor å innse en sammenheng eller en helhet som tidligere har vært
ukjent, uklar eller ubevisst for deg – Grethe Holtan.

Mange 
opplever intuisjonen som en følelse, mens noen mener det er en overbevisende tanke, andre igjen opplever intuisjonen 
som erfaring. Intuisjon er bruk av mange forskjellig typer av kunnskap, erfaring og ikke-styrte prosesser i hjernen. Det er en oppsummeringsfunksjon som kan tre i kraft når det er så mye informasjon at man ikke klarer å behandle den bevisst.

Forskerne er enige om at alle får en biologisk reaksjon på en eller annen måte. Dette betyr at måten man opplever intuisjonen sin på er svært individuell.

Det finnes mange ulike teknikker for å lære å ta i bruk intuisjonen sin, og til syvende og sist velger man de teknikkene man selv synes passer best. Deretter er det kun tid bevisstgjøring og øving som gjenstår. Å lære å ta i bruk intuisjonen kan alle lære, og det er også en naturlig prosess hvor man stadig utvikler bedre ferdigheter.

SHARING/DELING - HVOR NOEN LYTTER

Hvor ofte ønsker vi å dele, men vi føler at ingen virkelig hører på oss. I disse dagene på Hjertetreff kan vi dele hva som egentlig skjer inne i oss, med noen som virkelig lytter til oss og ikke bare hører etter med et halvt øre mens de gjør andre ting. Dette er en invitasjon til både å kjenne etter hva som er i oss og kunne være både åpen og sårbar i små grupper her i trygge omgivelser.

Dette startet vi med i 2017.  Og på de tilbakemeldingene vi har fått var dette meget vellykket.  Så vi tar opp igjen denne lille viktige stunden igjen i 2018.

 

 

 

 

RIST AV DEG DAGEN MEDISTASJON - KUDALINI MEDISTASJON OG CHAKRA MEDITASJON:

Med jobb, partner, barn/barnebarn og ellers mennesker og ting vi må forholde oss til så er det godt at vi kan riste av oss andre sine energier og få roen tilbake i oss selv. Denne «rist av deg dagen» meditasjonen inneholder både bevegelse, lyd, observasjon og stillhet. Denne er et veldig effektivt verktøy som kan brukes for å få det bedre i hverdagene våres.

OM KUNDAN ROCKSTAD:

Siden vendepunktet i livet i 1986, har Kundan lært og jobbet med håndanalyse hos sin lærer James W. Holiman. Dette "hjertebarnet" sitt jober han med i både inn- og utland.

En håndanalyse av deg, er en kartlegging/diagnose av livet ditt på det stadiet du befinner deg i dag. Vi ser hva som påvirker deg fra fortiden, og hvilken framtid du har begynt å fokusere dine energier mot. Det vises også klart i hendene hva ditt potensiale er, og hvor mye av dette du har tatt i bruk så langt i livet ditt.

Håndanalysen vil i mange tilfeller bekrefte ting som du allerede har en anelse om, men som du kanskje ikke har full tillit til. Den vil også i mange sammenhenger kunne belyse ting på andre måter enn du selv har kunnet se tidligere.

På festivalen vil du møte Kundan flere ganger...men da med tema nummerologi og andre spennde temaer.

BASE PÅ SENJA

Etter 13 år tilknyttet meditasjon- og retreatstedet Dharma Mountain i Valdres, hvor hans påminner Vasant Swaha gir retreat/satsang, flyttet han basen sin til Senja i 2015. 

Se linkene nedenfor:

(https://www.facebook.com/Senjaskjaergaard.no/) (http://dharmamountain.com (http://dharmamountain.com/) )(http://vasantswaha.net (http://vasantswaha.net/) )

Les her hva en kunde har skrevet om en time hos Kundan. (http://tankekilden.com/sjel_sinn/kundan-rockstad/) ((Denne siden kommer på nett igjen om kort tid, har nettopp snakket med ho som har denne)).

Se den korte videodokumentaren fra Nordlys TV om Kundan og "Livet i hendene". (http://www.palmreading.no/?p=699)

KONTAKTINFORMASJON

Nettside: http://www.palmreading.no (http://www.palmreading.no/)

Epost: kundan@palmreading.no (mailto:kundan@palmreading.no)

Mobil: 913 58 873 (tel:913%2058%20873)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Nora Kristiansen | Svar 02.07.2016 03.28

Fikk analysert mine hender av JWHoliman på 90-tallet. Leter etter stoff om ham og hans liv. kan du hjelpe?

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.02 | 17:21

Takk for inbydelsen. Det hadde vært fint å være ammen med dere, men kan ikke
i år heller. Barnebarnet mitt skal konfirmeres den helga. Håper dere får en fint.

...
07.08 | 01:08

Du er alltid velkommen Bjørg Aaland.

...
06.08 | 19:25

eg kan ikkje melde meg på så tideleg,men viss alt klaffa er eg med ;,

...
28.04 | 12:56

Kan du ringe meg på 930 80 450
Mvh Mette Wister

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE