RENATE GULBRANDSEN

Renate er med oss for 3. gang.....en seanse med henne må bare oppleves.

Renate arbeider først og fremst for naturen, Moder Jord, enheten og i samspillet mellom oss mennesker. Kjærligheten er helt sentral i alle aspekter av hennes handling og væren, og hun er glad for å kunne gi sitt bidrag til en festival med navnet Hjertetreff.

Renate er utdannet barnevernspedagog, med en videreutdannelse til kunst-og uttrykksterapeut. Hun har fordypning i stemmearbeid, og meditativ og åndelig helhetspraksis.

Hun er opptatt av det feminine aspektet som en styrkende kraft i en verden i transformasjon. Evnen til dyp hvile, refleksjon og sanselig nærvær er viktig i kombinert med det maskuline klare og handlende aspekt. Sammen skapes helhet og en ny tid.

Renate har ledet kvinnefokusert arbeid siden 2009, både i kvinnesirkler og skapende workshop. De siste årene har hun også ledet lengre kvinneretreater, både stilletretreater, skapende retreater og villkvinneretreater.

Hun leder også sirkler for både menn og kvinner, der målet er å skape sammen i enhet og forenes i denne økte bevisstheten og kjærligheten som nå trer frem.

Ritualer og tilknytning til naturen er viktig i Renates arbeid. Det er i kontakt med naturen og stillheten, hun først og fremst kjenner at vi kan få sterkere tilgang til og forbindelse med vår egen essens og kjærlige kraft.

Under Hjertetreff 2018 vil hun bidra med sin egen rene væren, sin kjærlighet og sin feminine visdom – for å bringe oss alle nærmere vår egen opprinnelige natur, så vi kan åpne opp ytterligere for vår kjærlige essens.

Renate har tre stikkord for livet – Vilt, Varsomt og Vakkert. Vi er det hele, og vi skal leve det hele. Fullt ut, i hvert nærværende øyeblikk. Det er nå vi kan dele denne magien, som livet på jorden er. Hjertekraften og visdommen vi bærer med oss, skal gjennom oss alle og ut i sine helt unike uttrykk. 

URKRAFTENS ENERGI

Renate inviterer til healingsirkel - hvor alt kan skje

Les gjerne mer om Renates arbeid på www.gudinnekraft.no

Kontaktinformasjon:

Renate Gulbrandsen

Flintveien 14 B

3152 Tønsberg

 

renate@gudinnekraft.no

tlf 91 11 96 63

 

www.gudinnekraft.no

FB: gudinnekraft.no

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.02 | 17:21

Takk for inbydelsen. Det hadde vært fint å være ammen med dere, men kan ikke
i år heller. Barnebarnet mitt skal konfirmeres den helga. Håper dere får en fint.

...
07.08 | 01:08

Du er alltid velkommen Bjørg Aaland.

...
06.08 | 19:25

eg kan ikkje melde meg på så tideleg,men viss alt klaffa er eg med ;,

...
28.04 | 12:56

Kan du ringe meg på 930 80 450
Mvh Mette Wister

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE