MARLÈN STADHEIM

MARLEN SIER OM SEG SELV:

Jeg bor i vakre Leikanger, har drevet Toppen av Velvære (Hud og kroppspleie) her siden 1999. Er utdannet aromaterapeut, Reiki healer, og har i noen år vært elev av buddhistmesteren Tulku Lobsang.  Ble i 2013 sertifisert Lu Jong instruktør, og har hatt veldig glede av å praktisere og lære bort disse øvelsene.  

Hun skal ha ansvar for yoga-øvelsene om morgenen. 

Marlèn er under utannelse til å undervise i klassisk Yoga....Så i 2018 vil dere nok få en smakebit av dette også.

LU JONG

er en gammel tibetansk praksis fra bøn og den tantriske tradisjonen. Det er en serie med bevegelser som er utviklet for å virke selvhelende. Ved hjelp   disse øvelsene er vi i stand til å løse opp blokkeringer på det fysiske, mentale og energimessige plan. Resultatet er at vi blir bedre i stand til å bekjempe ubalanser, løse opp negative følelser og øke energinivået.

Lu Jong har røtter i tibetansk medisin og ved å kombinere kroppsposisjon, bevegelse samt bevisst bruk av pusten, åpnes energibanene, blokkeringer

reduseres og kroppens selvhelende kraft aktiviseres.

Øvelsene passer for alle uavhengig av alder og kondisjon.

Ryggraden påvirkes skånsomt ved praktisering av Lu Jong, og kroppsbevissthet og mentalt fokus utvikles. Selv om øvelsene er svært enkle, er de kraftfulle.

LITT OM TULKU LOBSANG OG LU JONG:

Tulku Lobsang er en høyt respektert buddhistmester og en anerkjent lege i tibetansk medisin. Han reiser rundt i store deler av verden og deler visdommen om tantrisk healing for at vi alle skal få bedre helse og større glede i livet.

Han ble født i 1976 i nord-øst Tibet, og seks år gammel begynte han på klosterskole. Da han var 13 ble han gjenkjent som den 8. inkarnasjonen av Nyentse Lama.

På denne tiden hadde han allerede imponert med sine helende evner. I de følgende årene gjennomgikk Tulku Lobsang omfattende studier i grunnleggende buddhistpraksiser, tibetansk medisin, astrologi,filosofi og læren om Tantrayana.

Tulku Lobsang lærer oss at vi kan bruke kroppen som redskap for å utvikle sinnet. Lu Jong øvelsene støtter effektivt kroppens healingprosess ved å balansere og roe sinnet og negative følelser. Når sinnet er klart, kan vi komme i kontakt med vår iboende visdom og gå gjennom livet med kjærlighet og medfølelse. Dette er den spirituelle veien.

 Tulku Lobsangføler sterk tilknytning til bevegelses-tradisjonene i tibetansk buddhisme. Etter mange års studier hos mestere fra flere tibetanske buddhistskoler, samlet han øvelsene og gjennomførte endringer tilpasset vestlige behov. På denne måten utviklet han et program med fysiske øvelser for å balansere oss fysisk, mentalt og energetisk. 

Med Lu Jong ønsker Tulku lobsang at vi skal bli kjent med oss selv og vårt potensiale for glede, klarhet og visdom. Gjennom hans undervisning og hans studenter, holder Tulku Lobsang den gamle tantriske healing tradisjonen levende.

Mer informasjon finner du på www.lujong.org og www.lujong.no

 

Takk til deg Marlèn for alt du bifro med på festivalen i 2015.  Håper Hjertet i glass på platting vil bli deg til stor glede Hjerte

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.02 | 17:21

Takk for inbydelsen. Det hadde vært fint å være ammen med dere, men kan ikke
i år heller. Barnebarnet mitt skal konfirmeres den helga. Håper dere får en fint.

...
07.08 | 01:08

Du er alltid velkommen Bjørg Aaland.

...
06.08 | 19:25

eg kan ikkje melde meg på så tideleg,men viss alt klaffa er eg med ;,

...
28.04 | 12:56

Kan du ringe meg på 930 80 450
Mvh Mette Wister

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE