RICHARD KOLBERG

Richard Kolberg

Jeg er bosatt på Steinkjer, er 45 år, og jobber nå i et privat opplæringskontor. Jeg er mye ute i bedriftene og gir oppfølging og veiledning til ungdommer som er under opplæring.

Har deltatt på festivalen gjennom alle år og skal på min 5.te festival i mai. Jeg har gjennom årene vært assistent for Erling Strand rundt det tekniske.  I tillegg har jeg bidratt der det har vært behov for meg.

PÅ NYE STIER - MED NATUREN SOM VEILEDER

Mitt bidrag til denne festivalen er å ta oss med ut på tur. Å være på tur er for meg å ta seg tid til å oppleve det vi møter på turen. På mange måter kan vi kanskje også oppleve at naturen speiler våre indre prosesser. Jeg tror vi kan hente mye av det å være i naturen, både på korte og lengre turer. Vi høster gode energier som gjør oss godt. Sansene våre blir også stimulert på en naturlig måte, og det gjør noe positivt med oss. Sansene våre har behov for å bli stimulert, og kanskje opplever vi at brikkene faller naturlig på plass.

Selv har jeg skrevet ned opplevelser og tatt bilder fra egne turer. Det ble til en samling dikt som heter «En bitte liten del av meg.» Disse diktene ble på mange måter en åpning der jeg fikk veiledning fra naturen i min egen prosess.

VI SAMLES RUNDT ILDEN

Jeg vil også bidra med å skape en kveldssamling ved bålet. Bålet er jo på mange måter ett «hellig» samlingspunkt. Gleden med å tenne ilden kjenner vi alle. Gleden med å skape varme og dele til fellesskapet. 

Ta med instrumenter som brukes til egen og felles glede Hjerte

HVA HAR DU PÅ HJERTET?

Kvelden rundt bålet fortsetter og du kan få lov å dele hva hjertet ditt har behov for....alt fra dikt, historier, innerste tanker etc...etc....

Bålet brenner så lenge DU ønsker.

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.02 | 17:21

Takk for inbydelsen. Det hadde vært fint å være ammen med dere, men kan ikke
i år heller. Barnebarnet mitt skal konfirmeres den helga. Håper dere får en fint.

...
07.08 | 01:08

Du er alltid velkommen Bjørg Aaland.

...
06.08 | 19:25

eg kan ikkje melde meg på så tideleg,men viss alt klaffa er eg med ;,

...
28.04 | 12:56

Kan du ringe meg på 930 80 450
Mvh Mette Wister

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE