OLAUG HØYDAL

Healer, behandler i DeNyeEnergier, trommemaker og blir ofte kalt Sjaman. Eier og drifter Øyrahåjen Kreativitetsgård.

Lever tett på Naturen og henter mye kraft og visdom der. Naturens og Himlenes Engler er mine Veiledere og samarbeidspartnere.  Jeg deler min kunnskap gjennom erfaring. Da jeg mener at kun gjennom erfaring kan tro bli viten.

Gjennom livet, helt fra jeg var barn har jeg møtt en rekke utfordringer. Om dette tenkte jeg at det ofte var "så Bortkastet og unødvendig". Senere i livet har jeg sett verdien av dette. Englene har alltid vært nær meg, og mitt første bevisste møte med en engel var tidlig i barneskolen, senere i livet har jeg møtt dem, for veiledning og oppmuntring, når tøffe tak var i vente. 

     TROMMEN er mitt redskap til dyp ro og jording. Gjennom sine vibrasjoner lokker den frem min sjels sang. Dens iboende Ånd smelter sammen med min og vi blir ett.  Naturen selv og dens beboere svarer. Jeg har opplevd at trær danser og at vinden stryker meg på stille dager. Sola lyser opp gjennom mørke skyer, til og med fjordens fisker og niser har kommet til meg når tromma får lyde.

     Dette er noe av det jeg håper å kunne formidle til dere gjennom praksis på Hjertetreff. Sammen skal vi lytte til trommas vibrasjoner. Kjenne dem mot kroppen, forbinde oss med trommas Ånd gjennom meditasjon. Så lar vi våre trommer lokke frem vår sjels sang og lar den stige opp og ut i fri utfoldelse. Jeg gleder meg til å møte dere alle.

KONTAKTINFORMASJON:

olaug@litlehoydal.no

Telf.: 948 42 343

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.02 | 13:08

Hei Liv-Berit....takk for din påmelding. Vi gleder oss til å se deg igjen også. Varm klem fra Mette

...
01.02 | 12:41

Hei takk for at du sendte meg påmeldings informjon på mail Mette.
Gleder meg til å treffe dere igjen. Hjertelig hilsen Liv-Berit

...
16.12 | 09:00

Hei, og så bra at dere står på! 2 Si fra hvis dere vil ha Latteryoga, så kommer jeg med denne glade yogaen som sprer så mye GLEDE! Klem og lykke til!

...
06.08 | 23:01

Hei :) Mulig å delta fra søn til ons?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE