TERJE TOFTENES

TERJE

er en norsk film- og videoprodusent. Han har bakgrunn fra NRK og den private mediebransjen.

Toftenes driver filmselskapet New Paradigm Films AS sammen med Ragnhild Løken Toftenes siden 2006.  Han har laget flere prisvinnende TV-dokumentarer. Blant annet Kornsirkler - visittkort fra det ukjente, Dagen før avsløringen og Portalen

Toftenes har også drevet produksjons-selskapet Toftenes Multivisjon AS fra 1986 til 2016. Som produsent av multivisjon, multimedia, events og video for næringsliv og offentlige virksomheter.

Gjennom New Paradigm Films arbeider Toftenes med informasjonsfilm og dokumentarer. I tillegg til å arbeide med «overnaturlige fenomener» som kornsirkler og UFO-er har han i filmen Levende helse - På sporet av nøkkelen også fokusert på alternativ behandling. Menneskekroppens evne til å reparere seg selv og teoriene rundt kroppen som et energilegeme er sentrale temaer i filmen. 

I den to timer lange dokumentarfilmen «The Creative Play of Consciousness» (på norsk «Bevissthetens kreative spill») er fokus satt på de store eksistensielle spørsmål som «Hvem er jeg - egentlig?». «Hva er dette mysteriet vi lever i og er en del av?» og «Hva skjer når vi dør?». Filmen tar utgangspunkt i en alternativ tilnærming til kvantefysikk og bevissthet.  Medvirkende er blant andre Jude Currivan, Ervin Laszlo, Lothar Schäfer, Amit Goswami, Deepak Chopra, Nassim Haramein og Dean Radin.

FRI FRA KREFT foredrag mandag 3. juni 2019.

På festivalen vil temaet til Terje være "Fri fra kreft"
I dag finnes mye ny og godt dokumentert viten fra leger og forskere i USA, Europa og Asia om årsakene til kreft, og hvordan kreft kan behandles effektivt med naturens egne midler og uten bivirkninger, også om hvordan kreft kan unngås. Denne kunnskapen er dessverre foreløbig lite kjent, og utrolig nok også motarbeidet av våre helsemyndigheter. Selv om hver tredje kreftpasient på sykehusene dør med tradisjonell behandling, og resterende ofte påføres plagsomme senskader, er døren stengt for naturmedisin som har bedre statistikker. I filmen “FRI FRA KREFT” belyser Terje Toftenes disse temaene. Foredraget viser klipp fra filmen med utfyllende eksempler og kommentarer.

TERJE HAR MOTTATT EN REKKE PRISER:

Filmen Kornsirkler - visittkort fra det ukjente vant prisen EBE Awards (Extraterrestrial Biological Entity) for beste dokumentarfilm i kategorien «UFO related theme» i 2006.  I 2010 ga han ut en 100-minutters dokumentar om det globale UFO-fenomenet, The Day Before Disclosure. Filmen vant prisen «People's choice award» under International UFO Congress i 2011.

Toftenes mottok i tillegg amerikanske Sir Arthur Award for filmen Portalen, om de mystiske lysfenomenene i Hessdalen i Sør-Trøndelag.

Toftenes har dessuten mottatt flere priser og utmerkelser for informasjonsfilmer og opplæringsvideo for næringsliv og organisasjoner, bl.a. The Kodak International Multi-Image Award i 1981.

FILMOGRAFI:

  • Diana's Budbringer - om fenomenet kanalisering fra avdøde prinsesse Diana (2001)
  • Kornsirkler - visittkort fra det ukjente (2006)
  • Portalen - Lysfenomenene i Hessdalen (2008)
  • The Day Before Disclosure - Den best bevarte hemmeligheten i menneskenes historie? (2010)
  • Levende helse - På sporet av nøkkelen (2012).
  • Ervin Laszlo - New science and the theory of everything (2013)
  • Channeling Erik - Erik Medhus bakenfor døden (2015)
  • The Creative Play of Consciousness (Bevissthetens kreative spill) om eksistensielle spørsmål (2016)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.06 | 11:10

Flott festival på Nøtterøy.

...
27.04 | 18:12

Hei. Det går buss fra Stavanger til Tønsberg Sem. Det ligger utenfor Tønsberg sentrum. Noen der som skal til Nøtterøy?

...
13.03 | 15:36

Kan du ta kontakt med meg på 93080450? Varm hilsen fra Mette.

...
13.03 | 15:00

Pris uten overnatting . Bor i området

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE