TERJE TOFTENES

TERJE TOFTENES

er en norsk film- og videoprodusent. Han har bakgrunn fra NRK og den private mediebransjen.

Toftenes driver filmselskapet New Paradigm Films AS sammen med Ragnhild Løken Toftenes, og har laget flere prisvinnende TV-dokumentarer, blant annet Kornsirkler - visittkort fra det ukjente, Dagen før avsløringen og Portalen. Selskapet ble etablert i 2006.[1] Toftenes har også drevet produksjons-selskapet Toftenes Multivisjon AS fra 1986 til 2016, som produsent av multivisjon, multimedia, events og video for næringsliv og offentlige virksomheter.

Gjennom New Paradigm Films arbeider Toftenes med informasjonsfilm og dokumentarer. I tillegg til å arbeide med «overnaturlige fenomener» som kornsirkler og UFO-er har han i filmen Levende helse - På sporet av nøkkelenogså fokusert på alternativ behandling. Menneskekroppens evne til å reparere seg selv og teoriene rundt kroppen som et energilegeme er sentrale tema i filmen.[2] Deler av denne filmen handler om metamedisin og teoriene til Ryke Geerd Hamer.[3][4]

I sin siste to timers dokumentarfilm «The Creative Play of Consciousness», på norsk «Bevissthetens kreative spill», er fokus satt på de store eksistensielle spørsmål som «Hvem er jeg - egentlig?», «Hva er dette mysteriet vi lever i og er en del av?» og «Hva skjer når vi dør?». Filmen tar utgangspunkt i en alternativ tilnærming til kvantefysikk og bevissthet, og medvirkende er blant andre Jude Currivan, Ervin Laszlo, Lothar Schäfer, Amit Goswami, Deepak Chopra, Nassim Haramein og Dean Radin.

HAN HAR MOTTATT EN REKKE PRISER:

Filmen Kornsirkler - visittkort fra det ukjente vant prisen EBE Awards (Extraterrestrial Biological Entity) for beste dokumentarfilm i kategorien «UFO related theme» i 2006.[7][8] I 2010 ga han ut en 100-minutters dokumentar om det globale UFO-fenomenet, The Day Before Disclosure.[9] Filmen vant prisen «People's choice award» under International UFO Congress i 2011. Toftenes mottok i tillegg amerikanske Sir Arthur Award for filmen Portalen, om de mystiske lysfenomenene i Hessdalen i Sør-Trøndelag.[10]

Toftenes har dessuten mottatt flere priser og utmerkelser for informasjonsfilmer og opplæringsvideo for næringsliv og organisasjoner, bl.a. The Kodak International Multi-Image Award i 1981

Levende Helse - På Sporet av Nøkkelen

Mirakelet rundt hva som skaper helse, hva er det? 
Hva er det som styrer kroppens selvhelbredende krefter? 
Vet vi fremdeles alt for lite om dette? 
Hvorfor har vi en epidemi av livsstilssykdommer vi ikke klarer å kurere? 
Leter vi etter svarene på feil sted?

Det kan synes som utviklingen løper fra vårt helsevesen på flere punkter. I jaget etter mer avansert medisinsk teknologi , mer symptomdempende farmasi og et mer industrialisert behandlingsapparat, glemmer man at mennesket er en helhet bestående av kropp, sinn og ånd, - ikke bare en biokjemisk maskin. I stedet for å behandle hver kroppsdel som noe adskilt, og kropp og sinn som separert, er tiden kanskje kommet for å se mennesket i et helhetlig perspektiv?

Epigenetikk, kvantefysikk og energiforståelse åpner døren til et nytt landskap. Bli med på en spennende reise i dette landskapet med ledende eksperter fra inn- og utland. Se konturene av fremtidens medisin, og hvordan du kan skape din egen Levende Helse.

Levende Helse er skrevet og produsert av tremanns-teamet i New Paradigm Films AS, Terje Toftenes, Ragnhild Løken og Truls Toftenes. Den har tatt nærmere 3 år å lage

- Vi har besøkt og intervjuet en rekke ledende eksperter i inn- og utland. 
- Vi har også hatt et samarbeid med OSO Miljøfond, ved Reidar Frølich-Braaten, som i tillegg har bidratt til finansiering av produksjonen.

- Utgangspunktet for filmen er vår egen interesse for å finne svar på dypere spørsmål vedrørende helse og helbredelse, og hvordan dette kan sees i et mer helhetlig perspektiv.

- Vi mener filmen bør ha stor verdi også når det gjelder å forstå de bakenforliggende prinsippene i alternativ medisin, og dermed kan være en hjelp i integreringen av alt. medisin med skolemedisin. Den bør ha interesse for alle som bruker eller vurderer å bruke komplementær medisin.

FILMOGRAFI:

  • Diana's Budbringer - om fenomenet kanalisering fra avdøde prinsesse Diana (2001)
  • Kornsirkler - visittkort fra det ukjente (2006)
  • Portalen - Lysfenomenene i Hessdalen (2008)
  • The Day Before Disclosure - Den best bevarte hemmeligheten i menneskenes historie? (2010)
  • Levende helse - På sporet av nøkkelen (2012).
  • Ervin Laszlo - New science and the theory of everything (2013)
  • Channeling Erik - Erik Medhus bakenfor døden (2015)
  • The Creative Play of Consciousness (Bevissthetens kreative spill) om eksistensielle spørsmål (2016)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.02 | 17:21

Takk for inbydelsen. Det hadde vært fint å være ammen med dere, men kan ikke
i år heller. Barnebarnet mitt skal konfirmeres den helga. Håper dere får en fint.

...
07.08 | 01:08

Du er alltid velkommen Bjørg Aaland.

...
06.08 | 19:25

eg kan ikkje melde meg på så tideleg,men viss alt klaffa er eg med ;,

...
28.04 | 12:56

Kan du ringe meg på 930 80 450
Mvh Mette Wister

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE