FOREDRAGSHOLDERE 2014

Audun Myskja

Audun Myskja er lege og leder av Senter for Livshjelp. Her praktiserer  sin overbevisning: Integrert medisin for menneskelig vekst og bedre helse. Han er en etterspurt foredragsholder og har skrevet en mengde bøker og laget CD'er.

Se fram til et unikt foredrag!

Les mer om Audun Myskja på undersiden vår.  

Leif Havik

Leif Havik har kanalisert energien Iliuka siden 1982. Iliuka er en gammel indiansk/inuittisk inspirasjon, og formidler sin visdom med humor og stort engasjement. Han er svært opptatt av tilstedeværelse her og nå. Det er til nå formidlet mange tusen sider med visdom.

Han er en spennende foredragsholder og et etterspurt transemedium.  Han har utgitt bøker og holder kurs.

Les mer om Leif Havik på undersiden vår. 

Mikael Khei ❤

Mikael er født i 1966, han er to barns far og er nyskjerrig av natur og liker action!  Han er lidenskapelig opptatt av rytme, dans og lyd.  I arbeide og liv er han opptatt av sanne forbindelser og bevissthetsutvidende erfaringer og feiring av essens.  Han har hatt trommesirkler med 400 personer samtidig og tar med seg noen av trommene sine hit til oss. 

Her er mye energi og masse og glede seg til.

Les mer om Mikael Khei på undersiden vår.

Cathrine Gyldenrose ❤

Cathrine Gyldenrose driver - sammen med sin mann, Rafael Gyldenrose - Gylderose Esoteriske Senter i Oslo.  Hun arbeider med sjelsterapi og åndelig veiledning.

Cathrine er en av grunnleggerne og er lærer i Den nye tidsalders esoteriske healing. 

Hun har utgitt flere bøker og er en herlig foredragsholder.

Les mer om Cathrine Gyldenrose på undersiden vår.

Rafael Gyldenrose ❤

Rafael Gyldenrose - driver sammen med sin kone, Cathrine Gyldenrose - Gyldenrose Esoteriske Senter i Oslo.

Han arbeider også med Aura-Chakra tolkning; Rafael er en spennende foredragsholder.

Les mer om Rafael Gyldenrose på undersiden vår. 

Inger Lise Eide  ❤

Inger Lise Eide er åndedrettslærer og har i mange år drevet Senter for Pusteintegrering i Oslo. Hennes fokus på viktigheten av kunnskapen om åndedrettet som healingverktøy - samt teorien i  Livsløp*Astrologi, om at livet starter ved unnfangelsen - har hjulpet mange til å bruke sine egne indre krefter og ressurser.

Hun har holdt mange foredrag og en rekke kurs i Pusteintegrering og Livsløp*Astrologi. Inger Lise er i ferd med å avslutte sin andre bok. I bøkene presenterer hun sammenhengen mellom den personen vi var ved livets begynnelse med den personen vi er blitt i dag. Det er disse temaene hun presenterer på "Hjertetreff".

Les mer om Inger Lise Eide på undersiden vår. 

DESSVERRE HAR PREMDEVI VÆRT NØDT TIL Å AVLYSE OPPHOLDET OG FOREDRAGET SITT HOS OSS AV PERSONLIGE ÅRSAKER.  VI ØNSKER HENNE VELKOMMEN TILBAKE VED EN ANNEN ANLEDNING.

HENNES FOREDRAG TIRSDAG KVELD BLIR DA ERSTATTET MED FOREDRAGET "DRØM OG SYMBOLER" MED HERDIS DYVIK.  VI SER FRAM TIL ET SPENNENDE FOREDRAG.

Prem Devi Grytten ❤

Prem Devi Grytten er en kunstnersjel med indre og ytre reiser som inspirasjon til et levende og berikende liv; til frihet, kreativitet og livsglede.

Hun arrangerer turer til Bali, hvor man får være med på disse indre og ytre reisene.

Hun er grunnleggeren og driveren av Devi Design hvor hun tryller fram de vakreste og mest harmoniske ting du kan tenke deg.

Les mer om Prem Devi Grytten på undersiden vår. 

Herdis Dyvik ❤

Herdis Dyvik, alias Førkja fra Vest og Lattergalen.  Hun driver firmaet Magnolia - et sted for livsglede! Driver også LatterYogaSkolen i Norge.

Hun er pensjonert språklærer, er forfatter og helhetsterapeut. Tilbyr kurs og foredrag om pågangsmot og livsglede i inn- og utland, samt behandlinger med Aromamassasje og Polaritetsterap.

Herdis er en sprudlende og allsidig peron.

Les mer om Herdis Dyvik på undersiden vår. 

Erling Strand ❤

Erling Strand er Høgskolelektor og leder av Project Hessdalen, som går ut på å finne ut hva som ligger bak det mystiske fenomenet i Hessdalen. Han har også vært europeisk representant for Society for Scientific Exploration (SSE) i en årrekke. Det er vitenskapsfolk som gjør grensesprengende forskning innen områder som er utenfor det allment akseptable.

Hans interesse for det paranormale begynte i ungdommen, etter selv å ha hatt egne opplevelser. Nysgjerrigheten hans har drevet ham på jakt etter løsninger.

Erling har deltatt på vitenskapelige ekspedisjoner i flere verdensdeler og hatt mange egne erfaringer innen det paranormale. Han har deltatt i nærmere 100 forskjellige internasjonale TV produksjoner, og han har holdt foredrag over hele verden.

Les mer om Erling Strand på undersiden vår. 

Arne Nesheim ❤

Arne Nesheim er vår aktivtetsleder.  Han kommer fra traktene i nærheten av Sognefjorden.  Han vil guide oss på fjelltur på torsdag, i området rundt Leikanger. 

Han vil også bidra sosialt på kveldstid.......sikkert med mange overraskelser.

Han er en flott person, alltid med et smil på lur!

Les mer om Arne Nesheim på undersiden vår. 

Sølvi Austrheim❤

Sølvi Austrheim er med på å arrangere "Hjertetreff".  I tillegg skal hun lose de som ønsker det, gjennom noen kreative timer i malersalen.

Hun arbeider til daglig i barnehage og har nok lokket fram mang en liten kunstnersjel der.

Hun har malt i mange år, og dette er hennes store hobby.

Les mer om Sølvi Austrheim på undersiden vår.

Nyeste kommentarer

30.06 | 09:10

Jeg vil gjerne være med i gruppen

15.02 | 19:34

Du er velkommen til å melde deg på. Bare ta kontakt på mail hjertetreff.bo...

15.02 | 18:40

Jeg ville elske at blive med

18.11 | 23:29

Hei Grete