AUDHILD ARIJANA AURVÅG

Nyeste kommentarer

30.06 | 09:10

Jeg vil gjerne være med i gruppen

15.02 | 19:34

Du er velkommen til å melde deg på. Bare ta kontakt på mail hjertetreff.bo...


ARIJANA

ble sertifisert psykodrama terapeut fra Moreno Instituttet, Oslo i 2010.

Hun har hatt ordinære jobber der hun har jobbet med mennesker i endringsprosesser, og erfarer at et konkret program er nødvendig for at de fleste mennesker skal klare å bryte gamle rollemønster og leve et bedre liv.

Hun skal ha to aktiviteter/foredrag på festivalen i 2025.

Torsdag 22.05 og lørdag 24.05 (da blir gruppen delt i to).  Med aktiviteten "Hvordan leve livet du elsker å leve".  Samt mandag 26.05 med en smakebit på temaet Aura-transformasjon.


"Hvordan leve livet du elsker å leve" er en workshop basert på arbeid med egenkjærlighet og egenverd, som med psykodramatiske teknikker gir oss mulighet til å oppleve og utforske våre drømmer videre i livet.Opplev ny selvinnsikt og skap strategier i tråd med den du er, slik at du får inspirasjon til å leve det livet du er her for å leve.

Friheten til å leve fullt tilstede i overflod kjærlighet og glede er tilstede i livet vårt om vi klarer å ta imot og ivareta våre grunnleggende behov, som å elske oss selv og dermed andre, og fylle livet med det lyset vi alle kommer fra.


Når vi lever i samsvar med vårt indre, vil vi oppleve mer spontanitet og livsglede.
Du skal bare være deg selv, det er utgangspunkt for alt som skjer i gruppen, aldri prestasjonsfokus.

Kurset er en smakebit og bygger på psykodrama, en metode som fremmer menneskets egne muligheter til å hjelpe og utvikle seg selv.

Vi starter med øvelser som skaper samhold og trygghet i gruppen og åpner opp for å kunne arbeide med temaet sammen. Taushetsløfte må vi alle love her.














AURATRANSFORMASJONTM -et lite foredrag

Den nye tidens energi kan integreres på flere måter i den spennende tiden vi lever i i dag. Menden nye auraen er en viktig nøkkel som gjør det mulig for oss å få med vår fysiske kropp opp på en høyere frekvens som på en mye bedre måte matcher den Nye Tidens barns og ungdommers frekvenser. Mange voksne i dag har vanskelig å holde følge med sine barn og barnebarn, fordi de mangler den nye aurastrukturen.


AuraTransformasjon™ er en behandling som gjør det mulig å integrere en mye høyere frekvens både i den fysiske kroppen og i auraen. Hvis du er klar til å se verden i et helt nytt perspektiv, samt å oppgradere din energi, få det bedre og kjenne deg hel i deg selv, kan AuratransformasjonTM gi deg begynnelsen på en helt ny fase i ditt liv.


Vi gleder oss til å ha med Arijana på festivalen i 2025.