AZARIS TOMMY FREDRIKSEN

Etter mange år med undervisning, privattimer og egne erfaringer fra forskjellige metoder og retninger opprettet jeg Norsk Senter for Bevissthet i 2014. Gjennom dette senteret tilbyr jeg i dag utdannelser, skoler og enkeltkurs som vil gi deg det du trenger for å utvikle deg selv, hjelpe andre mennesker og sette i gang din egen praksis (om du ønsker det). Dette innebærer:

 1. RPT-skolen - der du kan fordype deg i Rask Personlig Transformasjon (RPT) over et halvt år og bli sertifisert RPT-utøver.
 2. Livets mysterieskole - der jeg har samlet den spirituelle kunnskapen, undervisningen og kursene for selvutvikling på høyt nivå (4 måneders varighet)
 3. Intuitiv coach utdannelsen - som er den mest helhetlige utdannelsen min (1 års varighet). Denne utdannelsen innehar alt innholdet fra Livets mysterieskole og RPT-skolen (unntatt RPT Nivå 3 kurset), alle enkeltkursene og nettkursene, samt coaching og flere andre deler.
 4. Selvutvikling gjennom kanalisering - en rekke samlinger med kanaliseringer for selvutvikling over 1/2 skoleår.
 5. Enkeltkurs og nettkurs - i blant annet Mindfulness og stressmestring og Rask Personlig Transformasjon (RPT).

Jeg har som bakgrunn mange forskjellige metoder og retninger innen terapi og selvutvikling. Blant annet kan nevnes: Jeg er Norges eneste og første lærer av RPT (Rask Personlig Transformasjon) og har 7 års erfaring fra ThetaHealing (Norges første lærer og utøver). I tillegg er jeg sertifisert thai-massør og reiki-healer, har erfaring fra The Work med Byron Katie, Chinese energetics og andre terapiformer og mange år med mindfulness, meditasjon, yoga, kung fu og selvutvikling. De siste 20 årene har jeg åpnet og utviklet mine evner til å sanse hva andre mennesker føler, se andre dimensjoner av eksistensen og ha kontakt med den "usynlige" verden av vesener og energier. Gjennom disse årene har jeg hatt mange sterke spirituelle opplevelser som har dannet grunnlag for en del av kunnskapen jeg formidler og underviser. Akademisk er jeg utdannet jurist og har jobbet i to departementer og med menneskerettigheter og humanitær rett i Røde Kors i flere år, samt vært megler i Konfliktrådet. Jeg har undervist og gitt privattimer innen terapi og selvutvikling på fulltid siden 2005

RASK PERSONLIG TRANSFORMASJON (RPT)

Rask endring av plager og tilstander

Rask Personlig Transformasjon ® (RPT) (tidligere kalt Referansepunktterapi) er spesielt utviklet for å gi rask, trygg og varig forløsning av utfordringer.

Dette innebærer blant annet:

 • Å forløse negative tanker, følelser, traumer, reaksjoner og mønstre
 • Gi slipp på tanker, følelser, traumer og tilstander som skaper fysiske ubalanser (metafysikk)
 • Identifisere og slippe skjulte, ubevisste fordeler av å holde på tilstandene og mønstrene
 • Hvordan du kan hjelpe deg selv og andre til å få tilgang til iboende ressurser
 • Hvordan få en varig endring, i stedet for kun en midlertidig forbedring.

Etter mange år som utøver og lærer av terapi og healing har jeg endelig funnet et verktøy og en healingkunst som raskt hjelper deg til å slippe vanskelighetene dine. Dette vil jeg dele med dere her på festivalen. Dette innebærer bl.a.: 
1) at vår instinktive søken etter trygghet driver vårt underbevisste sinn til å holde på traumer, følelser og symptomer som den assosierer med overlevelse; 
2) at vi ofte har ubevisste skjulte fordeler av å holde på mønstre og vanskeligheter vi bevisst ønsker å slippe; 
3) at de fleste mønstrene våre starter ved fødselen og skapelsen av oss som foster, og oftest er nedarvet og i vårt familiesystem; 
4) at vi underbevisst / sjelelig har valgt opplevelser og mønstre for å erfare og lære visse ting i dette livet; 
5) en forståelse av hva som skal til for å få en varig endring i stedet for kun en midlertidig omgåelse av mønsteret. 

Vi har en rask og enkel metode for å få en varig endring, få tilgang til ressursene dine og få med deg læringen. Vi kaller denne metoden RPT (Rask Personlig Transformasjon).

Her er noe av forståelsen bak RPT, som gjør metoden så virkningsfull.

 1. Vår instinktive søken etter trygghet driver vårt underbevisste sinn til å holde på traumer, følelser og symptomer som den assosierer med overlevelse;
 2. Vi har ofte ubevisste skjulte fordeler av å holde på mønstre og vanskeligheter vi bevisst ønsker å slippe;
 3. De fleste mønstrene våre starter ved fødselen og skapelsen av oss som foster, og oftest er nedarvet og i vårt familiesystem;

RPT er en rask og enkel metode og kunst til å få en varig endring, få tilgang til ressursene dine og få med deg læringen. Når dette skjer, vil du ikke lenger være den samme, men totalt transformert og med tilgang til dine iboende ressurser.

 Noen av de oppsiktsvekkende fordelene med RPT er blant annet:

 • Kan brukes på traumer, selv misbruk, uten en gang å snakke om det.
 • Det er ikke lengre noe behov for å ”jobbe deg gjennom lag”, som å identifisere negative trossystemer eller noen annen komplisert prosess.
 • Fysiske endringer føles normalt øyeblikkelig.
 • Du kan hjelpe andre med dette arbeidet ved bare å snakke med dem – det er ikke lengre noen risiko for at venner og familie sier ”jeg er ikke inni den slags ting”.
 • RPT setter deg i stand til å få mye mer ut av livet ditt, din karriere og dine forhold.
 • RPT kursene veileder deg gjennom mange fantastisk kraftfulle metoder for å klarere det å holde deg selv tilbake, utsette ting, frigjøre selvsabotasje og å skape overflod.

RPT fungerer fantastisk på emosjonelle og fysiske tilstander som ikke responderer på andre teknikker.

KONTAKTINFORMASJON:

Telefon: (+47) 67 430 439 (fasttelefon)
E-post: post (krøllalfa) senterforbevissthet.no

http://www.senterforbevissthet.no/

BLOGG:

Nyeste kommentarer

30.06 | 09:10

Jeg vil gjerne være med i gruppen

15.02 | 19:34

Du er velkommen til å melde deg på. Bare ta kontakt på mail hjertetreff.bo...

15.02 | 18:40

Jeg ville elske at blive med

18.11 | 23:29

Hei Grete