OLAUG HATI HØYDAL

Olaug er: Hati Healer,  behandler i DeNyeEnergier, Krystall terapaut/healer, godkjent medlem av the International Assosiation of Terapist, godkjent kursholder for Medisinhjulet og trommemaker. Eier og drifter Øyrahåjen Kreativitetsgård.

Lever tett på Naturen og henter mye kraft og visdom der. Naturens og Himlenes Engler er mine Veiledere og samarbeidspartnere. Jeg deler min kunnskap gjennom erfaring. Da jeg mener at kun gjennom erfaring kan tro bli viten. Gjennom livet, helt fra jeg var barn har jeg møtt en rekke vonde og til tider traumatiske utfordringer. Nå, senere i livet har jeg sett verdien i lærdomen av dette. Englene har alltid vært nær meg, og mitt første bevisste møte med en engel var tidlig i barneskolen. Senere i livet har jeg møtt dem, for veiledning og oppmuntring, når tøffe tak var i vente.

TROMMEN er mitt redskap til dyp ro og jording. Gjennom sine vibrasjoner lokker den frem min sjels sang. Dens iboende Ånd smelter sammen med min og vi blir ett. Naturen selv og dens beboere svarer. Jeg har opplevd at trær danser og at vinden stryker meg på stille dager. Sola lyser opp gjennom mørke skyer, til og med fjordens fisker og niser har kommet til meg når tromma får lyde.

KRYSTALLER er en av moder jords vakre gaver.  Det er hennes egen "datamaskin". Her lagres mye hisorie/visdom. Og deres vibrasjoner innehas en sterk healende kraft. Det er gjort mye forskning på dette området. Så her går faktisk den alternative behandlingsformen og vitenskapen forsiktig hånd i hånd.

Jeg håper å kunne formidle noe av dette til dere gjennom tale og praksis på Hjertetreff. Hvordan programere krystaller til å bistå oss i forkjellige prosesser? Hvordan kan krystallen hjelpe oss å aktivisere pinjal kjertelen? Både trommer og krystaller blir brukt vibrasjons medisin. Sammen skal vi lytte til trommas og føle krystallenes vibrasjoner. Kjenne dem mot kroppen, og så lar vi våre trommer lokke frem vår sjels sang og lar den stige opp og ut i fri utfoldelse.

Jeg gleder meg til å møte dere alle.. Mvh. Olaug Hati Høydal

KONTAKTINFORMASJON:

olaug@litlehoydal.no

Telf.: 948 42 343

Facebook: https://www.facebook.com/olaugihoydal

DET SKJER PÅ ØYRAHÅGEN

På Øyrahågen skjer det mye spennende....så du kan lese mer om det her:

https://www.facebook.com/groups/1927165427511079 

Nyeste kommentarer

30.06 | 09:10

Jeg vil gjerne være med i gruppen

15.02 | 19:34

Du er velkommen til å melde deg på. Bare ta kontakt på mail hjertetreff.bo...

15.02 | 18:40

Jeg ville elske at blive med

18.11 | 23:29

Hei Grete