Jeg heter Lars, også kalt Awè


Jeg brenner for å utløse enda mer av menneskers potensial. Som oftest gjør jeg det som såkalt «spaceholder» for menneskelig vekst og utvikling, både i 1:1 coaching, med mindre team og med store grupper. Jeg har arbeidet med opp til 450 mennesker på samme tid og sted.

Jeg møter mennesker med empati der hvor de er akkurat nå, og gir dem tilpassete prosesser og verktøy for det som ønsker å bevege seg fram i livet deres. Ett av mine «spesialfelt» hvor jeg har forsket, undervist og bistått mye de siste 20 årene er våre underbevisste overbevisninger og emosjoner – vår menneskelige «autopilot» og hvordan vi kan «få den med på laget» for å nå våre drømmer og leve det livet som vi har kommet hit for å leve.

Jeg har grunnlagt firmaet Terra Life, se www.TerraLife.no. Mitt arbeid kjennetegnes av dedikasjon til det som er mulig for mennesker, team og organisasjoner å oppnå av oppgraderinger, flyt og nye måter å arbeide og være i livet på. Dette gjør jeg med mer enn 20 års erfaring fra oppdrag innen ledelsesutvikling, teamutvikling, organisasjonsendringer, coaching og selvutviklingskurs som jeg har holdt i mer enn 10 land. I tillegg har jeg en Mastergrad og lærerkompetanse for å undervise på ungdomsskoler og videregående skoler i Norge.

Blant mine tidligere oppdragsgivere er internasjonale selskaper som IKEA og Toyota, toppidrettsutøvere og offentlige aktører som departementer, Oslo Universitetssykehus og flere andre sykehus, mange kommuner, samt organisasjoner som Entrepreneurs Organisation (EO).

Navnet Awè kom til meg på min livsvei og har sin opprinnelse i en gammel kultur på New Zealand. Når jeg blir tilkalt med dette navnet, blir noe berørt dypt i sjelen min, og det er opp til hver enkelt om de bruker Lars eller Awè.


VARMT VELKOMMEN TIL MINE BIDRAG PÅ HJERTETREFF 2024.Fredag 25.mai kan du møte Awe i dette foredraget/aktiviteten:


"Open Space» som en plattform for å komme sammen ble oppfunnet av amerikaneren Harrison Owen som hadde i oppdrag å planlegge og gjennomføre en stor konferanse i Siemens. Han brukte to år på å planlegge den… og deltakerne uttrykte i evalueringen at konferansen var bra, men at kaffepausene hadde vært det beste.

Først var han truffet i sitt ego, fordi han ikke hadde hatt noe med tilrettelegging av kaffepausene å gjøre… Så snudde han denne tilbakemeldingen til sitt livs studium… forsket på hva som skjer i kaffepausene… og tok denne energien inn i hoveddelen av konferanseformatet: Mennesker kommer sammen rundt et tema som de er interessert i, brenner for, liker å bidra på eller lytte til… og hvis de kjeder seg, eller merker at de verken bidrar eller lærer noe, så tar de sine to føtter og går et annet sted hvor de kan finne likesinnede. Dette formatet gir rom for selvorganisering på høyt plan, for at potensialet i en gruppe blir brukt og kommer til nytte… for at alle deltakere får det maksimale ut av en sammenkomst.

Denne seansen vil gi både en «smakebit» og et rom for å komme sammen på en ny måte. Her kan du både bli med på ulike initiativ og selv ta initiativ. Du trenger ikke å være ekspert på det du ønsker å ta opp, men kan invitere «en gruppe uvitende» rundt et spørsmål som du vil utforske. Eller det kan være noe du vil dele fra din livsvei… eller en gruppe mennesker du vil ha med deg rundt en bestemt intensjon, en bønn… eller… eller… Det er ingen grenser for hva denne formiddagen vil kunne gi deg!


Mandag 27. mai kan du møte Awe på denne work-shopen:


I denne workshopen lærer du prosesser for å oppgradere din underbevisste «autopilot» for å slippe stress, frykt eller uhensiktsmessige «utdaterte» mønstre til å matche det livet som du kjenner deg kallet til og ønsker å leve. Med vår bevissthet kan vi sette mål og evaluere hvor langt vi har kommet… mens denne autopiloten holder våre underbevisste overbevisninger, redsler og andre emosjoner i form av programmeringer. Disse bruker vi 95-99 prosent av tiden, ofte uten å være klare over dem.

Når vår underbevisste autopilot er i overensstemmelse med våre bevisste ønsker og mål, flyter livet og arbeidet lett og i glede. Motstanden som vi opplever viser oss våre begrensninger og er en invitasjon til oppgradering.

Energy Upgrade er et kraftfullt utviklingsprogram for enkeltmennesker, team og organisasjoner for å løfte sin måte å oppleve virkeligheten og skape nye resultater på. Du vil lære en måte å synliggjøre underbevisste begrensninger på, samt hvordan du kan gjennomføre varige oppgraderinger i løpet av en enkel og trygg prosess.

Awè Lars har undervist disse prosessene med toppidrettsutøvere, ledere, leger, terapeuter og mange andre i mer enn 10 land på tre kontinenter. Det du lærer her åpner er for nye «resultater» i måten du opplever livet ditt på, blant annet når det gjelder din helse, dine relasjoner, din økonomi og din indre bearbeidelse av sorg, stress eller andre ting hvor livet kan bli «enda bedre».
KONTAKTINFORMASJON

AWE LARS STEINBERG

Nyeste kommentarer

30.06 | 09:10

Jeg vil gjerne være med i gruppen

15.02 | 19:34

Du er velkommen til å melde deg på. Bare ta kontakt på mail hjertetreff.bo...

15.02 | 18:40

Jeg ville elske at blive med

18.11 | 23:29

Hei Grete