HILDE JOHANNE AAFOSS

Hun er den eneste her til lands som arbeider både som psykolog og profesjonell historieforteller. Hun har 17 års erfaring som psykolog i arbeide med barn, unge og voksne.

De siste 15 årene har hun fordypet seg i den gamle muntlige fortellertradisjon. Hun har hatt flere internasjonale fortellerforestillinger, og har brakt den muntlige fortellingen opp på de store scener både i kulturliv og næringsliv.

Som kursleder, foredragsholder og veileder deler hun raust av sin faglige tyngde. Hun spiller bratsj og bruker musikk aktivt i sin formidling. Med en unik kombinasjon av psykologi, musikk og historiefortelling skaper hun meningsfulle møter som gir rom for ettertanke, og som inspirerer til mot og skaperkraft.

Hun er grunder og eier av Eventyrlyst.

OM EVENTYRLYST

Behovet for mening og tilhørighet er en av vår tids store utfordringer. Mange opplever utilstrekkelighet både privat og i arbeidslivet. Eventyrlyst tilbyr foredrag, kurs og veiledning som møter disse eksistensielle utfordringene. Muntlig historiefortelling og meningsfull dialog styrker den enkeltes selvfølelse og forløser felleskapets ressurser.

LIVETS VEI - EN HELTEREISE 12.06 og 13.06.22

Allerede søndag 12.06 på kvelden vil du stifte bekjentskap med Hilde Johanne som vil ha en kort time som vil åpne for foredraget/work-shopen hennes mandag 13.06.22.

Hun vil ha et foredrag om kriser, mot og håp. I gamle tider før skriftspråket kom ble kunnskap og visdom formidlet gjennom muntlige bilderike fortellinger. Noen av disse fortellingene var de gamle undereventyrene, - visdomshistorier fortalt fra voksne til voksne for å gi mot, innsikt og kunnskap om livets mysterier og utfordringer. De eldste eventyrene skildrer menneskets farefulle ferd gjennom tilværelsen. I sin enkle språkdrakt viser eventyrene veien vi alle må gå for å finne mening i livet. Kriser, utfordringer og motstand er viktige elementer på heltereisen som skal til for at vi blir hele som mennesker. De gamle eventyrene gir buskap om håp; vi må ikke gå veien alene. Hvis vi holder vi ut, og ikke gir opp, dukker det opp hjelp og hjelpemidler som vil støtte oss på vår heltereise. Om foredraget: I dette foredraget belyser og drøfter psykolog og historieforteller Hilde Johanne Aafoss psykologiske perspektiver rundt temaer som kriser, sårbarhet og motstand. Hun viser hvordan de gamle fortellingene har viktige budskap som fortsatt er aktuelle i vår tid. Etter foredraget blir det rom for dialog og spørsmål. Deltagerne blir oppmuntret til å reflektere og diskutere seg i mellom og sammen med foredragsholder.

KONTAKTINFORMASJON:

Hjemmeside: www.eventyrlyst.com 

Facebook: https://www.facebook.com/hilde.aafoss 

Telefon:  481 52 465

Mail: eventyrlyst@gmail.com 

Nyeste kommentarer

30.06 | 09:10

Jeg vil gjerne være med i gruppen

15.02 | 19:34

Du er velkommen til å melde deg på. Bare ta kontakt på mail hjertetreff.bo...

15.02 | 18:40

Jeg ville elske at blive med

18.11 | 23:29

Hei Grete